OKNA HARALD spol. s r.o. - okna - dveře - zimní zahrady

788 16 Sobotín 81, tel.: +420 583 237 124, fax: +420 583 237 434


Dřevěná eurookna

Výroba a montáž dřevěných eurooken, kastlových oken, vchodových dveří, zimních zahrad, prosklěných stěn včetně doplňků jako žaluzie, parapety a sítě proti hmyzu

NOVINKY

 

Žaluzie, parapety a sítě proti hmyzu

 

Žaluzie

Horizontální žaluzie

Stále představují nejrozšířenější způsob protisluneční ochrany. Výhodou je především jejich jednoduchost, rychlost montáže, minimální údržba a především cenová dostupnost. Hliníkové žaluzie jsou použitelné prakticky do všech typů oken.

 

 

Vertikální žaluzie

Funkčnost, pohodlnost a upotřebitelnost to jsou nejdůležitější vlastnosti, které rozhodují při nákupu vertikálních žaluzií. Vertikální žaluzie mají dobrou kombinační schopnost funkčnosti s dekorativností.

S vertikálními žaluziemi můžete i místnost s poměrně velkou prosklenou plochou přeměnit v útulný interiér s příjemnou atmosférou, ať již se jedná o obývací pokoj, kuchyň, ložnici či koupelnu.

Také výběr látek našich vertikálních žaluzií je bohatý jak v barvě tak i v kvalitě a umožňuje splnit Vaše požadavky a přání při zařizování bytu, kanceláře nebo i jednací místnosti v podniku.S vertikálními žaluziemi můžete řešit i zastínění atypických prostorů ať už se jedná o trojůhelníkové nebo obloukové tvary.Předností vertikálních žaluzií je jejich nastavení do libovolné polohy lamel a tím regulovatelnost světla v mistnosti.

 

Sítě proti hmyzu

Sítě proti hmyzu jsou nejefektivnější přirozenou ochranou proti obtížnému hmyzu. Přestože je jejich funkce především praktická, svým moderním designem se stávají elegantním doplňkem eurooken a dveří. Síť je vyrobena z poplastovaného sklolaminátového vlákna, které nepodléhá korozi a dobře snáší teplotní rozdíly. Je dodávána v šedé barvě a na okně je prakticky neviditelná. Hliníkový rám je vyroben z válcovaného hliníku a povrchově chráněn vypalovacím lakem. Je dodáván v barvě bílé a hnědé, barva imitace dřeva, případně nástřiku dle vzorníku RAL (příplatková výbava) přímo dle barvy Vašich eurooken. Dle přání zákazníka lze zhotovit i protipylová a zesílená síťovina.

 

Parapety vnitřní

Parapety nabízíme ve 14 základních dekorech. Díky této široké kolekci, která obsahuje univerzální barvy (bílá, šedá) i imitace kamene a masivu, se dají dobře sladit s interiérem a eurookny Vašeho domova.Základem parapetní desky je nosič, který se vyrábí z 16 mm voděodolné  desky. Předností parapetu je, že základní nosná deska je silná 16 mm, ale nos parapetu je zesílen a vyrábí se v síle 25 mm. Tento profil je již řadu let osvědčen a zlepšuje tvarovou stabilitu a tuhost celého výrobku.Povrch parapetní desky tvoří vysoce oděruvzdorný laminát , který se používá běžně na pracovní desky a je dodáván předními výrobci laminátu v Evropě. Laminát je stálobarevný a odolný proti UV záření, běžným domácím chemikáliím, vařící vodě a vysokým teplotám.Na zadní stranu parapetu je lepena nažehlovací hranu. Ze spodní strany je nalisován speciální impregnovaný protitah, který slouží k zabránění vzlínání vlhkosti, a to především v novostavbách.K okenním parapetům nabízíme plastové boční a dilatační krytky s UV stabilizátorem, které dodáváme standardně v osmi barvách.


DEKORY SKLADEM

 

0408 carera

0126 bílá

1032 šedá UNI

Vnitřní parapety Vnitřní parapety Vnitřní parapety

5032 kraket

5038 onyx

061 třešeň

Vnitřní parapety Vnitřní parapety Vnitřní parapety

3045 olše

3066 buk

3080 ořech tmavý

Vnitřní parapety Vnitřní parapety Vnitřní parapety

3053 mahagon

3055 javor

3072 světlý dub

Vnitřní parapety Vnitřní parapety Vnitřní parapety

3052 tmavý dub

3095 zlatý dub

 
Vnitřní parapety Vnitřní parapety  
 

DEKORY NA OBJEDNÁVKU

     

0860 žlutá

0451 zelená

0851 modrá

Vnitřní parapety Vnitřní parapety Vnitřní parapety

0834 červená
 

0387 microline
douglas scuro

0660 microline
pino savoia

Vnitřní parapety Vnitřní parapety Vnitřní parapety

0585 mramor salome

   
Vnitřní parapety    

 

Parapety vnější

Eloxované parapety jsou vysoce kvalitní a elegantní. Vyrábějí se z hliníku metodou vysokotlaké extruze (tzv. tažený profil). Vyznačují se především vysokou mechanickou odolností a prostorovou tuhostí, která usnadňuje montáž a zaručuje perfektní výsledný vzhled.

Přední zaoblená hrana a ideální proporce dotváří architektonický detail každé fasády. Výborně se hodí k dřevěným eurooknům, která jsou opatřena hliníkvou okapnicí ve stejné barvě.

Povrch tažených parapetů je proti mechanickému poškození opatřen plastovou folií, která se po montáži odstraní.

  • Venkovní parapety dodáváme v 5 základních barvách. 
  • Boční plastové krytky v barvě parapetu 

 

RAL - 8003

ELOX - C33

RAL - 8019

ELOX - C0

RAL - 9016

Vnější parapety Vnější parapety Vnější parapety Vnější parapety Vnější parapety

zlatý dub

světlý bronz

tmavě hnědá

stříbrná

bílá

 

Textilní roletky

popis a typy textilních roletek

Kontaktní informace

OKNA HARALD spol. s r.o.

Sobotín 81, 788 16

IČ: 25374834

mobil: +420 736 766 906
tel.: +420 583 237 124
e-mail: info@oknaharald.cz

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies
Partneři: Dřevěná okna - 
Doporucujeme: Nabízíme vám montáž a servis plastových, plastohliníkových i dřevohliníkových oken Internorm, ale také vchodové dveře nebo okna se zabudovanou žaluzií.