OKNA HARALD spol. s r.o. - okna - dveře - zimní zahrady

788 16 Sobotín 81, tel.: +420 583 237 124, fax: +420 583 237 434


Dřevěná eurookna

Výroba a montáž dřevěných eurooken, kastlových oken, vchodových dveří, zimních zahrad, prosklěných stěn včetně doplňků jako žaluzie, parapety a sítě proti hmyzu

NOVINKY

 

Zimní zahrady jsou novým estetickým prvkem Vašeho domova, kde můžete relaxovat. Svěřte své plány na zimní zahradu firmě Okna Harald, která sbírá zkušenosti v tomto oboru více než 20 let. Zajistíme kompletní práce, od projektu až po realizaci.

Zimní zahrady

U dnešního bydlení se neklade důraz jen na funkčnost. Stále více se dostává do popředí estetika spojená s komfortem. Nejzářnějším příkladem tohoto trendu jsou dozajista zimní zahrady. Je to místo odpočinku, harmonie a duševní pohody, kde můžete pustit z hlavy všechny své starosti.

Pokus si zamýšlíte pořídit zimní zahradu, jste tu správně, čtěte dál. Se stavbami zimních zahrad máme více než 20-tileté zkušenosti. Od té chvíle, kdy nás poprvé oslovíte, již můžete nechat všechno na nás. Podle Vašeho přání, jak by měla zimní zahrada vypadat, zhotovíme výkresovou dokumentaci, dopravíme k Vám stavební materiál a zpravidla do čtyř dnů zimní zahradu postavíme.

 

Kontaktujte nás a my Vám zpracujeme nezávaznou nabídku zcela zdarma.
 

 ukázka realizace zimní zahrady 

  1. Bezplatné poradenství přímo ve Vašem domě
    První seznámení je přímo ve Vašem domě a to i nezávazně. Dle Vašich přání a našich zkušeností sestavíme možnou variantu Vaší příští zimní zahrady.
  2. Nabídka
    Do deseti dnů po předchozí konzultaci od nás obdržíte detailní nabídku s informativním výkresem a přibližnou cenou zimní zahrady.
  3. Stavební konzultace
    Povedeme Vaše první kroky při zahájení stavby Vaší zimní zahrady.
    Dle Vašeho přání zakreslíme Váš objekt a zhotovíme pohledový výkres stávajícího domu včetně zimní zahrady.
  4. Odpovědnost při výkresovém zpracování
    Dle Vašeho přání zhotovíme výkresovou dokumentaci základů Vaší budoucí zimní zahrady a připojení k Vašemu domu.
  5. Termínování
    V průběhu 7-8 týdnů po konečném a přesném zaměření očekávejte první dodávku Vaší zimní zahrady s následnou montáží.
  6. Montáž zimní zahrady
    Dopravení dílů zimní zahrady z výrobní firmy Okna Harald zajistíme ve velmi krátké době. Následující montáž provedeme také v co nejkratší době - 3-4 dnů.

 Rodinný dům se zimní zahradou 

 

  1. Štíhlá a pevná nosníková konstrukce
    Každá zimní zahrada vyžaduje statický výpočet hlavního nosného trámu, který je nutný bezpodmínečně dodržet pro další utváření konstrukce zimní zahrady.
  2. Možnosti konstruktivní varianty
    Naše úplně volná třírozměrná dimense nám umožňuje konstrukčně měnit varianty zimní zahrady.
  3. 20 let zkušeností se stavbami zimních zahrad
    Už při profilování Vašeho návrhu a vědomosti naší firmy zohledňujeme polohu a tvar, který požadujete. Naše firma Vám ráda poradí.
  4. Souběžná spolupráce
    Už při zahájení stavby základů se kontaktujte s naší firmou, abychom souběžně zahájili výrobu Vaší zahrady.
  5. Konstrukce
    Rozhodnutí o způsobu spojení všech elementů zaručuje dlouhodobou stabilitu celkové konstrukce. Nepěkné škrábance a mezery při kolmém spojení trámků jsou odstraněny.
  6. Frézované čepové osazení
    Třístranně osazené čepy, které jsou frézovány ve speciálních přípravcích, garantují dlouhodobost i optickou estetiku i při příčných řezech trámů.
  7. Těsnost střechy
    Těsnost střechy je jeden z nejdůležitějších bodů Vaší zimní zahrady. Klademe na ni 100% důraz. Neméně důležitým bodem je obvod kondensátů z vnitřní strany skel. Tyto aspekty jsme vyřešili lepením skel na butylové pásky, hliníkové základní profily a použitím ATPK těsnění, které zahraňuje silným povětrnostním vlivům. Tyto profily jsou rovněž v různých barevných odstínech (RAL).
  8. Okna z vlastní produkce
    Hlavní částí zimní zahrady jsou okenní plochy a kování, které lze optimálně sladit s okenními rámy a celkovou konstrukcí.

 Využití zimní zahrady 

                     

Zimní zahrada  - zajímavý tvar střechy 

Zimní zahrada - začlenění do stávající zástavby 

Kontaktní informace

OKNA HARALD spol. s r.o.

Sobotín 81, 788 16

IČ: 25374834

mobil: +420 736 766 906
tel.: +420 583 237 124
e-mail: info@oknaharald.cz

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies
Partneři: Dřevěná okna - 
Doporucujeme: Nabízíme vám montáž a servis plastových, plastohliníkových i dřevohliníkových oken Internorm, ale také vchodové dveře nebo okna se zabudovanou žaluzií.