OKNA HARALD spol. s r.o. - okna - dveře - zimní zahrady

788 16 Sobotín 81, tel.: +420 583 237 124, fax: +420 583 237 434


Dřevěná eurookna

Výroba a montáž dřevěných eurooken, kastlových oken, vchodových dveří, zimních zahrad, prosklěných stěn včetně doplňků jako žaluzie, parapety a sítě proti hmyzu

NOVINKY

 

Eurookna - profil 68



Eurookno - řez IV 68

Dřevěná okna

 
Je odborně prokázáno, že dříve použivanými okny uniká do prostoru 3-5x více tepelné energie než například obvodovým zdivem.
A právě Eurookna svou moderní konstrukcí snižují únik tepla.
Dalšími výhodami Euro oken jsou jejich vynikající estetické vlastnosti, vysoká technická úroveň a možnost vyrobit okno, nebo dveře téměř jakéhokoliv tvaru a rozměru.



TYPY OKEN


Dle Vašeho požadavku zhotovíme takové výrobky, které budou splňovat veškeré Vaše nároky. Stačí jen kontaktovat některou z našich kanceláří v Sobotíne, nebo v Praze. Naši odborníci Vám jistě velmi rádi poradí a poskytnou požadované informace o dřevěnýh oknech.


MATERIÁL


Profily hranolů na výrobu Eurooken jsou slepeny a lisovány ze smrkových nebo borových lamel, čímž je zaručena tvarová rozměrová stabilita bez ohledu na rozdíl teplot mezi vnějškem a vnitřkem objektu.
75 % zákazníků volí pro výrobu svých nových eurooken dřevinu meranti. Jedná se o tropickou dřevinu s vysokou odolností a pevností. Na základě Vašich požadavků vyrobíme dřevěná okna dubová, nebo z jiných nestandartních materiálů.
Nyní novinka! Hranol lepený z meranti i ze smrku, či borovice. Dřevina meranti má výborné vlastnosti. Díky její pórovitosti má lepší přilnavost barvy a je velmi dobře odolná vůči vnější vlhkosti. Využijte proto možnost použití kombinovaného hranolu. Vaše okna, dveře, zimní zahrada to jistě ocení a Vy budete jistě velmi mile překvapeni.   


KOVÁNÍ


Celoobvodové kování od světoznámé německé firmy Siegenia umožňuje kombinaci otevírání a vyklápění jedinou klikou do křídla a mikroventilace. Na všechny viditelné stavební díly kování mohou být nasazeny krytky v barvě použitých klik.
Ve standartu nabízíme také pojistky proti chybné manipulaci.
Používané kování umožňuje také posuv balkonových dveřních křídel do stran nebo jejich tzv. skládání. Bližší informace o kování od firmy Siegenia jsou na www.siegenia.cz.


ZASKLENÍ


Zasklení je eurooken v profilu EURO 68 provedeno izolačním dvojsklem 4-16-4 s koeficientem prostupu tepla Ug 1,1 - 1,0 W1m-2K-1. Provedení skel dle přání zákazníka (skla s absorbční charakteristikou, ornamentní skla, bezpečností skla apod.)
Ve standartu nabízíme nerezový rámeček, nebo plast (uhlíková vlákna).


OKAPNICE


Rámová okapnice Bug s přerušeným tepelným mostem, tak že nemůže dojít k přimrzání těsnění. Kulatý profil okapnice zajistí dokonalý odtok vody na vnější parapet a Vy se tak nemusíte bát vzlínání vlhkosti do výrobku.
Okna jsou opatřena také křídlovou okapnicí. Obě okapnice jsou s eloxovaného hliníku a dle přání zákazníka (starobronz, stříbrná, bílá, nebo nástřik dle vzorníku RAL).


PŘÍČKY A MŘÍŽKY


Příčky a mřížky mohou být kovové vložené mezi skla, sklodělící dřevěné lepené na sklo.
Možno použít i dřevěné lepené na sklo + DUPLEX. Oblíbená je i varianta snímatelných příček, které je možno při údržbě oken odstranit a pak opětovně bez velkého úsilí osadit.


POVRCHOVÁ ÚPRAVA


Před konečnou povrchovou úpravou je provedeno pečlivé obroušení a trojitá impregnace namáčením. Vysoce kvalitní povrchová úprava je zaručena stříkáním barev od firmy SIKKENS. Lze si vybrat také odstíny dle stupnice RAL.
Nově nabízíme záruku na povrchovou úpravu po dobu 10-ti let.








 

Kontaktní informace

OKNA HARALD spol. s r.o.

Sobotín 81, 788 16

IČ: 25374834

mobil: +420 736 766 906
tel.: +420 583 237 124
e-mail: info@oknaharald.cz

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies
Partneři: Dřevěná okna - 
Doporucujeme: Nabízíme vám montáž a servis plastových, plastohliníkových i dřevohliníkových oken Internorm, ale také vchodové dveře nebo okna se zabudovanou žaluzií.